• Advertisement

Nieuwsbrief april 2012 DuivenCompetitie.nlNieuwsbrief april 2012 DuivenCompetitie.nl

Berichtdoor ICT » 15 apr 2012, 19:01

Beste leden,

Zoals jullie allen hebben kunnen lezen in de collumn van Esther (DuivenDirect.nl) zijn de laatste GrandSlam-duiven deze week uitgeleverd. Een ieder die hieraan bijgedragen heeft geleverd (kwekers, spelers, vervoerders, etc. etc...) onze hartelijke dank!!!

Zoals afgesproken willen wij graag uw mening weten ten opzichte van enkele nieuwe functies (Prikbord, Chatbox cq versnelde pb, uitgebreide persoonlijke pagina, etc. etc..) die in de afgelopen weken zijn geplaatst. Nu kunnen wij er wel een stuk of 10 vragen stellen, maar wij willen ons beperken tot een ja of nee van de leden zodat wij na afloop hieromtrent een beslissing kunnen nemen. We willen graag voorkomen dat er twee kampen ontstaan, welk ten koste zou kunnen gaan van de saamhorigheid. De poll is geplaatst bij het forumnieuws, en staat op de Portal. Wij hopen dat jullie in grote getale zult stemmen zodat ook wij weten hoe jullie als leden hier over denken.

Nieuwe leden:
Aangezien wij de laatste weken een enorme toeloop van nieuwe leden hebben, willen wij deze leden vragen zichzelf voor te stellen aangezien wij dit als voorwaarde hebben gesteld. Ook wij weten dat niet iedereen een begenadigd schrijver is, maar jezelf voorstellen is toch wel het minste wat je kan doen. Na het volgende weekend gaan we het leden bestand opschonen want het gaat er niet om om de grootste te zijn maar wel het gezelligste en eerlijkste forum van NL. Ook de leden die al een jaar of langer niet meer ingelogd hebben zullen verwijderd worden. Zodoende kunnen we onze ledenbestand up-to-date houden.

Verder wensen we u al het goeds op de vluchten, en laat grag even horen hoe de duiven het doen!
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1921
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 5 gasten