• Advertisement

Nieuwsbrief Maart 2012 DuivenCompetitie.nlNieuwsbrief Maart 2012 DuivenCompetitie.nl

Berichtdoor ICT » 27 maart 2012, 08:54

Nu voor de meesten het kweekseizoen zijn einde al weer nadert (uit de berichten te lezen zijn er al velen waar de jonge garde al zijn toeren om de hokken maakt)en de eerste lapvluchten gepasseerd zijn maken we ons allemaal op voor een nieuw seizoen.
Nog een week en dan gaat het seizoen voor de meeste onder ons weer van start, voor de een is het opleer vlucht voor anderen de eerste vlucht van het seizoen.
Wij wensen eenieder een succesvol maar vooral een prettig seizoen toe.

DUIVENCOMPETITIE
Er zijn nog een aantal die hun ringnummers nog niet door hebben gegeven, van onze kant een vriendelijk verzoek om het zo snel mogelijk te doen.
Aangezien er veel werk aanzit voor de moderators wacht alsjeblieft niet tot het laatste moment.
Wat betreft de puntentelling gaan we het als volgt doen, het eerste spel na de vereniging telt voor de punten, hieronder enkele voorbeelden

Samenspel, Rayon, CC, Regio, Regio-1-2-3-4, ACG, etc. etc...
Hopelijk kunnen we ons hier allen mee verzoenen en krijgen we geen ellenlange discussies over de voor en tegens, we gaan er van uit dat het op deze manier voor eenieder gelijk is.

GrandSlam
De meeste duiven zijn bij hun nieuwe eigenaar gearriveerd, helaas moeten er nog een 8 tal duiven door de kwekers afgeleverd worden maar we gaan er van uit dat alle duiven voor een april bij hun nieuwe eigenaar zullen worden bezorgd.

Wie tipt wie
Het progamma dat we dit jaar gaan volgen zal een dezer dagen bekend gemaakt worden op de site.

Koppelkoers
Een aantal leden die zich voor de koppelkoers hebben opgegeven hebben zich nog niet aangemeld voor de jonge duivencompetitie. Als u zich niet opgeeft voor de jonge duivencompetitie kunt u ook niet aan de koppelkoers deelnemen.

Verder wensen we u allen natuurlijk een fantastisch vliegseizoen toe, en lezen uw belevenissen graag in de topic 'Van Duffel tot Barcelona'!
ICT

Avatar gebruiker
Administrator
Administrator
 
Berichten: 1921
Geregistreerd: 13 nov 2009, 14:28
Woonplaats: I.C.T Ondersteuning

Keer terug naar Reportages en nieuwsbrieven.Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten